Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Proces-verbaal voor onnodig 112 bellen

Toegevoegd: 14-09-2011, 18.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - In de nacht van dinsdag op woensdag is er proces-verbaal opgemaakt tegen een 48-jarig man uit Oost-Souburg wegens het onnodig bellen naar 112.

De man belde die nacht verschillende malen onnodig naar 112. Ook belde hij herhaaldelijk naar 0900-8844, het landelijke toegangsnummer van de politie. Tijdens de telefoongesprekken uitte de man dreigende taal.


Agenten zijn naar de woning van de man gegaan en hebben alle in de woning aanwezig zijnde telefoons in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (15-9-2011 om 20:44)
Hij heeft zich toch gedragen hoe hij zich voelde? Als een jong persoon, maar alle kattekwaad is niet nodig maar het gebeurt wel. Hoe zit het dan met telefooncellen? Worden die nou ook weggehaald? Of aan andere vragen of hij even mag bellen? 112 is zo makkelijk te bellen. Verzint wel weer wat anders.
Sjaak (15-9-2011 om 16:16)
Ben je daarom zo oud geworden? Gedraag je een beetje naar je leeftijd en zie in dat je hiermee alleen maar zinloos hulpverleners van hun werk houdt.
Cookie-instellingen beheren