Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 448 km

Diverse inbraken bij bedrijven

Toegevoegd: 14-09-2011, 21.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Afgelopen nacht is er bij bedrijven in Middelburg, Burgh-Haamstede en 's-Heerenhoek ingebroken.

In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een winkel in de Vrijlandstraat in Middelburg. Men kwam de winkel binnen door het openen van een rolluik. Daarna werd binnen een deur geforceerd. Uit de winkel werden enkele honderden euro's gestolen.


Tussen dinsdag 10.30 en woensdagochtend werd ingebroken in een horecabedrijf op de Hogeweg in Burgh-Haamstede. Er werd een raam vernield en binnen werden enkele gokkasten opengebroken, waaruit een onbekend geldbedrag gestolen werd. Ook werd de kassa opengebroken, maar deze was leeg.
 
Uit een loods op een bedrijfsterrein aan de Heinkenszandseweg in 's-Heerenhoek werd in de nacht van dinsdag op woensdag gereedschap gestolen. Het gaat o.a. om een lasapparaat, een accuschroefmachine, meetapparatuur, diverse lijmtangen en beitels. De waarde van het gestolen gereedschap bedraagt enkele duizenden euro's. De loods bleek niet afgesloten te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (15-9-2011 om 15:17)
Hallo niet afgesloten stond er ook bordje bij neem mee geef die eigennaar een boete
V12 (15-9-2011 om 15:04)
Waar slaat dit op? Houdt het nu nooit op ? Eerst vorige week en deze week op de dorpen, nu weer in bedrijven! Hopelijk worden ze snel gepakt!!! Je ben nie meer veilig iin je eigen huis!!
Cookie-instellingen beheren