Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee aangehouden voor mishandeling

Toegevoegd: 15-09-2011, 16.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Afgelopen dinsdag zijn in verband met een mishandeling in Terneuzen door de Zeeuwse politie twee aanhoudingen verricht.

Twee Terneuzenaren van 18- en 19 jaar werden aangehouden in hun woning. De twee mannen hebben inmiddels een volledige verklaring afgelegd en hun spijt betuigd. Ze hebben een dagvaarding uitgereikt gekregen en ze zullen in november voor de politierechter moeten verschijnen.


Deze mishandeling vond plaats in de nacht van zondag 24 juli op maandag 25 juli jl. In de Axelsestraat in Terneuzen werden twee Terneuzenaars van 18- en 23 jaar, zonder dat daar aanleiding toe was, mishandeld door twee mannen. De 23-jarige is zodanig mishandeld dat hij een hersenschudding en een gat in zijn hoofd opliep. Hij was zelfs even bewusteloos. De 18-jarige liep hoofd- en schaafwonden op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (15-9-2011 om 19:03)
Sorry hoor maar dan spoor je toch niet als je mensen zo maar gaat mishandelen! En spijt? Geloof er helemaal niets van dat zeggen met de hoop strafvermindering te krijgen. Lekker 2 jaar zonder pardon vast zetten en lekker laten werken voor de slachtoffers dan leren ze het wel af.
Piet (15-9-2011 om 17:37)
Waarom worden de verdachten niet in voorarrest gehouden ter bescherming van de maatschappij? Spijt betuigen stelt weinig voor als je je dusdanig agressief gedraagt eerst. Iemand het licht uit de ogen willen slaan lijkt mij wel rijp voor het pieter baan centrum.Zeker als dat zonder aanleiding was..!
Cookie-instellingen beheren