Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Vlissinger krijgt ISD-maatregel

Toegevoegd: 15-09-2011, 16.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een 22-jarige Vlissinger, met inmiddels (deze inbegrepen) vijftien veroordelingen achter de rug, is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot de ISD-maatregel, een verblijf van twee jaar in een inrichting voor stelselmatige daders.

De ISD-maatregel is bestemd voor veelplegers en betekent een verblijf van maximaal twee jaar in een instelling, waar hem diverse vaardigheden kunnen worden bijgebracht.
 
Deze keer werd hij veroordeeld voor een aantal winkeldiefstallen in Vlissingen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (17-9-2011 om 00:00)
ISD houd in Inrichting Stelselmatige Daders. Bij succesvol medewerken is het 15 maanden en anders idd 2 jaar. Geloof me dit is `voor NL` een goed initiatief, beter dan reclassering ed. Afkicken van verslaving ed. 22 jaar en dan al ISD, kom ik in Amsterdam niet eens vaak tegen.
Mina (16-9-2011 om 15:18)
Welke vaardigheden worden hem bijgebracht,... dat hij gewoon moet werken voor zijn spullen. als hij dat na 22 jaar nog niet weet heb ik er een hard hoofd in.
Jeroen (15-9-2011 om 19:24)
Op de kosten van? Juist ons hardwerkende belasting betaler.
Zeeuwse mevrouw (15-9-2011 om 18:49)
Hardleerse mensen, ach zijn ze weer 2 jaar van de straat en wie betaalt dat? Juist de normale mensen.Hoop dat die daarna een vette rekening moet gaan dokken voor de kosten die hij maakt aan de staat.
Cookie-instellingen beheren