Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 223 km

Ernstig verkeersongeluk Goes

Toegevoegd: 16-09-2011, 12.19 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de kruising Ringbaan Oost - Albert Joachimikade in Goes vond vrijdag om 09.45 uur een ernstig eenzijdig verkeersongeval plaats.

Een 78-jarige automobilist uit Goes reed, vermoedelijk door een onwelwording, tegen een lantaarnpaal. De man werd door agenten en enkele voorbijgangers uit zijn auto gehaald en brandweer en ambulance kwamen ter plaatse.


Ambulancemedewerkers hebben de AED aangesloten en de man is gereanimeerd. Door de brandweer werd de plaats van het ongeval afgeschermd omdat er behoorlijk wat publiek stond de kijken tijdens het reanimeren.

Na enige tijd kreeg de man weer een hartslag en hij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. De hond van de man is door de politie naar het asiel gebracht. De auto moest worden weggetakeld. Hoe het nu met de man gaat, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (16-9-2011 om 15:14)
Zo heftig hoor. Klinkt bizar maar als die lantaarnpaal daar niet had gestaand had ie verder door kunnen rijden en zo daar aan de andere kant een meter of 8 naar beneden kunnen vallen. Of tegen een gemoet komende auto aan kunnen rijden. Hopelijk hersteld meneer volledig.
S. (16-9-2011 om 14:08)
Arme man! wens hem sterkte.. en weet je wat nog het ergste is, al die mensen die daar zo dom naar gaan kijken beetje genieten van andermans leed. rij gewoon door daar heeft die man ook niks aan als je staat te kijken da moesten ze is gaan verbieden!!
Jol (16-9-2011 om 12:54)
Ik snap wel dat deze meneer graag blijft autorijden, maar ben de afgelopen tijd diverse keren getuige geweest van bijna-ongevallen veroorzaakt door hoogbejaarde automobilisten (door rood rijden/geen voorrang geven etc). Nu was het een lantaarnpaal, maar voor hetzelfde geld fietst er een scholier...
Cookie-instellingen beheren