Weerbericht:
Bewolkt, vanaf zaterdagmiddag van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto ramt Chinees Vlissingen

Toegevoegd: 16-09-2011, 17.38 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De bestuurder van een personenauto heeft vanmiddag in Vlissingen de gevel van een Chinees restaurant geramd.


De bestuurder van de auto reed rond 16.20 uur tegen de gevel van Chinees restaurant De Lange Muur aan de De Visserstraat. Er kwam een ambulance ter plekke en ook werd de brandweer ingezet.

Er werd na het ongeluk rook waargenomen en zodoende ging de brandweer er vanuit dat de auto in brand was gevlogen. Omdat kort daarop duidelijk werd dat mogelijk ook het restaurant in brand stond werd ook een ladderwagen opgeroepen. Er was volgens de politie een klein brandje dat snel kon worden geblust.

Door de botsing ontstond er een flinke ravage. De gevel liep grote schade op en ook enkele grote ruiten sneuvelden. Zowel buiten als binnen het restaurant lag zodoende een grote hoeveelheid glas. De auto zelf liep ook flinke schade op en moest door een bergingsbedrijf worden weggesleept.

Hoe het met de bestuurder van de auto gaat is niet bekend. Volgens de politie is deze vermoedelijk onwel geworden voordat hij de gevel ramde. Voor zover bekend raakten er geen omstanders gewond.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
[email protected] (18-9-2011 om 09:30)
@ Juffie: Cees H. trok een vergelijking met die neneer uit Goes. Dus Mh Heeft volkomen gelijk. In Vlissingen weten we niet eens of het om een bejaarde cq onwelwording gaat, dus.... Moeilijk hè, goed lezen....
Juffie (17-9-2011 om 21:06)
@Jet als ook jij even goed leest dan zie je dat Cees H het over die meneer in Goes heeft en daar wees ik mh weer op.
Jet (17-9-2011 om 05:27)
@juffie inderdaad goed lezen want hier staat nergens dat het om een bejaarde gaat. Alleen het geval Goes werd gesproken over een bejaarde. In dit geval staat dat er niet en dat is wat Mh bedoeld.
Juffie (16-9-2011 om 22:09)
@Mh die man in Goes was 78 en volgens mij behoor je dan toch tot de bejaarde. Misschien eerst even goed kijken wat iemand schrijft voor je reageert.
Mh (16-9-2011 om 19:23)
Cees H.: dat is wel waar, maar hoe weet jij nou weer dat het een bejaarde man is, dat staat toch nergens?
Cees H. (16-9-2011 om 17:50)
Het is vandaag wel prijs met de onwelwordingen. in Goes ook al een bejaarde man onwel tijdens het autorijden.
Cookie-instellingen beheren