Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Poging beroving Vlissingen

Toegevoegd: 16-09-2011, 23.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Donderdagmiddag rond 13.30 uur vond er bij de Spuikomweg in Vlissingen een poging tot beroving plaats.


Een 26-jarige vrouw uit Castricum liep vanaf de parkeerplaats aan de Kenau Hasselaarstraat naar biosoop Cine City toen een onbekende man op de fiets haar tas van haar schouder probeerde te rukken.

De vrouw bleef haar tas echter vasthouden waarop de man nog enkele keren om haar heen fietste en vervolgens wegreed in de richting van de Aldi. De politie heeft een signalement van de man op de fiets.

Het gaat om een ongeveer 20 jaar oude man met een donkere huidskleur. Hij had kort zwart haar en droeg een zwart vest met op de achterzijde groene letters en een donkere trainingsbroek. De man reed op en donkerkleurige mountainbike.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844. Ook is de politie op zoek naar een vrouw van ongeveer 60 jaar oud met halflang grijs haar die de poging tot beroving heeft gezien en die de 26-jarige vrouw meteen na de poging kort heeft gesproken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko van rossum (19-9-2011 om 22:34)
De persoon die van het jaar 2 vrouwen (zonder enige aanleiding en met opzet in zijn achter uit) aanreed in Middelburg was anders gewoon blank, dus beste 'R'... Het zijn niet altijd zwartjes!
Staffie (17-9-2011 om 16:40)
Ik weet voor 98% zeker dat hij heel de zomer in het stadspark heeft gezeten de heren agenten moeten hetzelfde denken en in ieder geval deze donkere persoon ff ondervragen lijkt mij.
Op de block (17-9-2011 om 10:38)
Haha ja joh, een donkere man met kort zwart haar. Een zwart vest, die ik als ik dit lees al weg zou gooien. En een traininsbroek, nou die pakken ze natuurlijk zo haha. Wat een duidelijkheid.
R (17-9-2011 om 10:30)
Ik las de eerste 2 zinnen en dacht terwijl ik verder las het zal wel weer iemand zijn met een donkere huidskleur en verdomd.
Mike (17-9-2011 om 09:52)
Even een rondje Scheldestraat doen misschien...?
Cookie-instellingen beheren