Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto stort van talud Zierikzee

Toegevoegd: 18-09-2011, 03.45 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is in de nacht van zaterdag op zondag een auto van een hoog talud gestort. Over de inzittende(n) is niets bekend.

Het ongeluk vond rond tien voor twee 's nachts plaats op de Weg naar de Val (N256), vlakbij restaurant De Zeelandbrug. De auto belandde door nog onbekende oorzaak in de berm en reed via het fietspad richting het talud. De auto reed vervolgens tussen de 5 en de 10 meter naar beneden om uiteindelijk tot stilstand te komen in een sloot.


De brandweer rukte met twee voertuigen uit omdat aanvankelijk werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Er hoefde uiteindelijk niet geknipt te worden. Of en hoeveel mensen er gewond zijn geraakt is niet bekend. Bergingsbedrijf Ista heeft de auto, die vermoedelijk total loss is geraakt, terug naar boven getrokken en vervolgens weggesleept.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lennart (18-9-2011 om 22:36)
Heeft iemand al enig idee hoe dit is afgelopen?
Jaap Verkeer (18-9-2011 om 12:01)
Raar ongeluk om daar van de dijk af te rijden. Maar hoe zit het eigenlijk met de inzittenden?
Cookie-instellingen beheren