Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

Vrouw bedreigd met wapen

Toegevoegd: 19-09-2011, 17.19 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Zondag tussen 16.50 en 17.30 uur werd een 22-jarige vrouw uit Sas van Gent op het Vlaanderenplein in haar woonplaats door een voor haar onbekende jongen zonder reden bedreigd.


De vrouw liep, met haar kind, langs de Vlaanderenhallen en daar werd ze door een groepje jongeren aangesproken. Ook gebaarde het groepje dat zij naar hen toe moest komen. Toen de vrouw dat niet deed, ging een van de jongens voor haar staan en bedreigde haar met een wapen.

Een man een een vrouw die daar met een hond liepen zagen het gebeuren en hebben wat tegen het groepje geroepen. De jongeren stapten daarna in een een auto en reden weg in de richting van Albert Heijn.

De politie wil graag in contact komen met de man en de vrouw die het hebben zien gebeuren. Ook andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JohnDoe (20-9-2011 om 11:13)
Onvoorstelbaar. Het wordt steeds gekker. Een onschuldige vrouw met haar kind bedreigen... Sterkte aan de vrouw en hopelijk heeft het kind er niets van meegekregen. De daders zullen wel weer lachend vrij rond blijven lopen en verdergaan met deze praktijken.
Kweetniet (20-9-2011 om 10:52)
Wat is er mis met de jeugdcriminelen van vandaag ? oma's beroven in Goes, vrouwen met kinderen bedreigen in Sas. ik weet niet, maar dat was nooit echt normaal gezond gedrag. er is iets mis in de kop van dat tuig. teveel gesnoven zeker en de hersens opgelost ? opsluiten als gevaarlijke debielen !
M@r (20-9-2011 om 07:42)
Heel triest! En nog veel triester dat dit soort dingen steeds vaker gebeuren.
Marco (19-9-2011 om 20:28)
(2) - of er getuigen waren. Dit is niet normaal meer. Ben er helemaal klaar mee! De groeten.
Marco (19-9-2011 om 20:24)
Wordt tijd om ook gewapend rond te gaan lopen om mezelf te kunnen verdedigen, maar nee hoor dat mag weer niet, voorbedachte gezeik krijg je dan, je mag wel verrot geslagen, gestoken en geschoten worden voordat ze eens wat gaan doen. Neer halen zulke gasten en ze liggen voor het grijpen, ipv -
Piet (19-9-2011 om 19:42)
Ik neem toch aan dat de politie wel een vermoeden heeft om welke groep het gaat. Je zou ze toch wat willen doen he! Wat een laffe gastjes zijn het om met een groep een vrouw met kind te bedreigen.
Cookie-instellingen beheren