Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man mishandeld Terneuzen

Toegevoegd: 19-09-2011, 17.21 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In een horecabedrijf in de Nieuwstraat in Terneuzen is zaterdag tussen 01.45 en 02.15 uur een 26-jarige man uit die plaats door drie voor hem onbekende mannen mishandeld.

De man bevond zich in het halletje van de horecagelegenheid toen hij zonder reden door drie mannen werd aangevallen. Hij raakte gewond boven zijn oog, in zijn hals en aan zijn pols. In de ambulance werd eerste hulp verleend. Daarna is de man voor behandeling naar de huisartsenpost gegaan.


De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (21-9-2011 om 17:34)
Pas nog een dikke boete omdat we s`nachts door de Nieuwstraat fietstten...toen waren onze politiehelden er maar al te snel bij haha.. Sterkte Rob! Hoop dat die laffe losers snel gepakt worden!
JohnDoe (20-9-2011 om 11:11)
Mee eens. De politie in Terneuzen zijn een stel watjes eersteklas. Als je naar ze toegaat met bewijs, videobeelden, getuigenverklaringen, kentekens EN naam en adresgegevens... zelfs dan wordt er nog niets gedaan. Echt te zot voor woorden. In Terneuzen: misdaad loont...
Kees (20-9-2011 om 00:15)
Dit incident vond plaats op vrijdagavond i.p.v. zaterdagavond. Deze persoon was flink toegetakeld met naar mijn weten ook een mes! Jammer dat de politie hier zo weinig over los laat?
Lilian (19-9-2011 om 22:17)
Jammer dat wederom het uitgaansleven in Terneuzen een flinke tik krijgt, wat moet er gebeuren voor het veilig kan. Neef beterschap, jammer dat iemand die zelf geen agressie hanteerd slachtoffer wordt van zinloos geweld.
Zeeuw (19-9-2011 om 18:09)
Maakt niet uit of het wel of geen bekende zijn een maand of wat geleden waren het wel bekende en ze zijn nog niet opgepakt!Dus ja waarom doe je eigenlijk nog aangifte?
Tsja (19-9-2011 om 17:47)
Toch vreemd.... als er een buitenlandse man wordt neergeschoten staat het er wel bij. Maar als 3 buitenlandse mannen zinloos geweld plegen worden ze weer beschermd! Dat zouden ze er juist bij moeten zetten om ze snel te vinden! Deze jongen bewerken met een mes dat kunnen ze wel .. rob beterschap!
Cookie-instellingen beheren