Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drie tractoren gestolen Biervliet

Toegevoegd: 19-09-2011, 21.54 uur
Eén van de tractoren is in een sloot teruggevonden.
Eén van de tractoren is in een sloot teruggevonden.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
BIERVLIET - Zondagavond zijn bij een bedrijf aan de Hoofdplaatseweg in Biervliet drie tractors weggenomen.

Eén van de tractoren is enkele honderden meters verder in een sloot teruggevonden. De andere twee tractoren zijn van het merk John Deere en zijn groen van kleur. De weggenomen tractoren hebben een totale waarde van enkele honderdduizenden euro's.

Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (22-9-2011 om 00:57)
Hoe smokkel je traktoren weg? Daar kom je niet ver mee zonder dat je ze uit elkaar haalt en in een vrachtwagen stopt. Waar is die vrachtwagen heengereden? Ergens waar ze nu trekkers nodig hebben. Tip, spoor vrachtwagens op groot genoeg voor transport van 3 trekkers naar het oostblok, camera's zat!
Stedeling (21-9-2011 om 17:14)
@ richard, alsof iedereen weet wat voor kleur een willekeurig landbouwvoertuig heeft. wat u wel of nooit gezien heeft maakt voor een ander geen verschil hoor. uw belevingswereld is uiterst egocentrisch.
Groen met gele velgen (21-9-2011 om 15:03)
Gegoogled (afbeeldingen) Die wereld is idd totaal groen op 1 uitzondering na en dat is een gelimiteerd schaalmodelletje. Die is oranje.......on topic; Best wel aso om met 't rubber van een ander door de blubber te gaan. Hoop dat ze teruggevonden worden.
Nounou (21-9-2011 om 13:42)
@ Richard, google anders even, gaat een wereld voor je open (!).
Richard (20-9-2011 om 18:21)
Een mooie opmerking dat de twee (nog) niet terug gevonden tractoren van het merk John Deerle groen van kleur zijn. Ik heb namelijk van dat merk nog nooit tractoren gezien die dat niet zijn. Mogelijk is het handig ook het type te vermelden en evt. opvallende zaken.