Nachtelijke inzet traumahelikopter

Toegevoegd: 21-09-2011, 03.56 uur

De traumahelikopter landde op een nabij gelegen veld.
De traumahelikopter landde op een nabij gelegen veld.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
BORSSELE - Een nachtelijke inzet voor de Rotterdamse traumahelikopter vannacht in Borssele.

Rond 02.25 uur kwam de melding binnen dat er in een woning aan de Diepeneestraat in het Zuid-Bevelandse dorp iemand niet goed was geworden. Al snel bleek dat de situatie ernstig was en zodoende werden een tweede ambulance en de traumahelikopter opgeroepen.

De helikopter landde een half uur later op een nabij gelegen veld. De patiënt is uiteindelijk met een ambulance overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. Wat er precies aan de hand was, is niet bekend.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (22-9-2011 om 12:46)
@Borssele:Staat toch letterlyk dat patiënt per ambulance is gebr8?! En"myn aanname ernstig betreur!"? Welke aanname? Vind't juist goed dat'n heli ingezet wordt. Kosten zyn ook geen issue als't om'n mensenleven gaat! Heb al1 niet stilgestaan by situatie waar patient niet per heli vervoerd mag worden!
Anne (22-9-2011 om 10:35)
Lees met stomme verbazing de reaktie,s!!! CHRIS.!!..denk je echt dat die helicopter voor de lol komt.Dat gaat zeker wel enig overleg vooraf. Het halve dorp is geschrokken van het lawaai .Dit is geen sensatie, maar noodzaak.. troumahelicopter en ambulansepersoneel ...BEDANKT . RESPEKT VOOR JULLIE>
Kees (21-9-2011 om 21:57)
Chris weet je wel waarom er een heli komt? misschien voor die dokter die er in mee komt? en waarschijnlijk mag die patient niet vliegen en gaat dokter met ambu mee
Da (21-9-2011 om 21:14)
@Chris Wat dacht je van altijd beschikbaar zijn van de heli. Hoeft hij nu geen patiënt mee te nemen, dan kan hij direct naar een eventuele volgende melding lijkt mij.....
A (21-9-2011 om 18:31)
Ik weet dat de patient in de traumahelikopter is vervoerd naar Rotterdam en dus niet leeg is gegaan. En Ruben ik hoop dat je er van genoten hebt!!!
Julianwalhout (21-9-2011 om 17:55)
Ik heb het hele spek takel uit mij raam gevolgd, het was een lawaai!!!