Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

Letsel bij ongeluk Lewedorp

Toegevoegd: 22-09-2011, 12.53 uur
Door: Roland de Jong
LEWEDORP - Woensdagmiddag omstreeks 17.00 uur vond een aanrijding plaats tussen een personenauto en een wielrenner. Dat gebeurde op de Oude Kraaijertsedijk in Lewedorp.

Ter hoogte van de Postweg wilde de 29-jarige bestuurder van de auto, een inwoner van de gemeente Reimerswaal, de weg oversteken. Hij zag hierbij een 37-jarige wielrenner uit Yerseke over het hoofd. Deze belandde via de motorkap van de auto op de straat.


De wielrenner is overgebracht naar het ziekenhuis. Daar constateerde men dat hij een gekneusde rib heeft overgehouden aan de botsing.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
QuasiMoto (22-9-2011 om 17:45)
@W En IEDEREEN dient zich aan de voorrangsregels te houden en zijn vooroordelen tijdens deelname aan het verkeer te onderdrukken. Aanrijdingen tussen tweewielers en vierwielers ontstaan vaak door slecht kijken van de bestuurders van de vierwielers. Kan ik als fietser en motorrijder van meepraten...
X (22-9-2011 om 17:18)
@ W, daar ben ik het wel mee eens, voetballen op straat mag ook niet maar als een wezeloze afgejakkerde verstand op nul wielrenner ? nee, die mag wel door de spits heen jassen en iedereen aan de kant schreeuwen, want "we"zijn aan het trainen. ja en ? op de weg behoor je aan het verkeer deel te nemen
Punaise (22-9-2011 om 17:15)
Het was weer ff lekker weer, en ik zag ook weer van die wielrenners rond racen alsof het de laatste dag van de wereld was. ik stel voor dat ALLE fietsen een minimale remvertraging moeten kunnen hebben, want met die iele bandjes op een nat wegdek en dan met 50-60 km/u ? dat werkt gewoon niet.
W (22-9-2011 om 15:43)
IEDEREEN hoort een kruising met de nodige voorzichtigheid over te steken.... Vul maar in! Als ik sommige wielrenners zie rijden, draait het ALLEEN om de sport, de anderen moeten het maar veilig houden.....
Cookie-instellingen beheren