Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 49 km

Traumaheli ingezet Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2011, 16.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag in Vlissingen ingezet voor een kind met gezondheidsproblemen. Dat bevestigt de politie.

Rond 14.50 uur kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale de melding binnen dat er een kind niet goed was geworden in een flatgebouw aan de Hercules Segherslaan. Al snel werden naast twee ambulances ook een politiewagen en de traumahelikopter opgeroepen.


Omdat er in de directe omgeving van de flat geen geschikte landingslocatie was, werd besloten om met de ambulances naar het Baskenburgplein te rijden om daar de helikopter te laten landen. Er werd een stuk parkeerplaats vrijgehouden voor de landing, maar de piloot besloot om toch een stukje verder op het plein te landen.

De helikopter trok veel bekijks; binnen korte tijd stonden er 150 mensen te kijken. De arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis in Goes. De helikopter is daar later ook heen gevlogen. De Goese brandweer stond stand-by bij de landing aldaar.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (22-9-2011 om 23:17)
Beste DD, U heeft zeker geen hulpverleningsachtergrond? Jammer, anders had u anders gesproken.
Vlissinger (22-9-2011 om 23:15)
Voor een neusspraytje naar de dokter gaan, dat is lekker belangrijk door deze kleinzieligheid gaat juist de ziektekosten omhoog. Voor mensen die echt wat mankeren, in dit geval een kind wil ik best meer premie betalen. Maar types zoals jij die voor een ongemakje naar de dokter lopen, moeten ze de premie verdubbelen. Absurd wat een zielig figuurtje je bent bah! Ik hoop dat alles is of gaat goed komen voor de kleine patiënt. Sterkte toegewenst
Noneeded (22-9-2011 om 22:27)
@DD dat geld word voor gevallen als dit gebruikt en wees maar blij dat dit kan!
Vlissingse (22-9-2011 om 21:58)
@ DD, totdat het je eigen kind is die hulp nodig heeft! veel sterkte voor de ouders en het kindje
Jan (22-9-2011 om 21:19)
DD. als jou dit overkomt gaan wij ook niet zo praten. dus let in het vervolg op je woorden
Open,... (22-9-2011 om 21:09)
Dd verbaasd? Politie en brandweer ? mocht er iets gebeuren met een heli,..leed niet te overzien,.en moet je horen wat je dan leest en hoort. Denkend in financiele middelen,..wat zou het de belastingbetaler dan kosten,.cognitieve vermogens worden nogal een verwisseld met zelf verworven inzichten,.
Cookie-instellingen beheren