Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 31 km

Traumaheli ingezet Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2011, 16.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag in Vlissingen ingezet voor een kind met gezondheidsproblemen. Dat bevestigt de politie.

Rond 14.50 uur kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale de melding binnen dat er een kind niet goed was geworden in een flatgebouw aan de Hercules Segherslaan. Al snel werden naast twee ambulances ook een politiewagen en de traumahelikopter opgeroepen.


Omdat er in de directe omgeving van de flat geen geschikte landingslocatie was, werd besloten om met de ambulances naar het Baskenburgplein te rijden om daar de helikopter te laten landen. Er werd een stuk parkeerplaats vrijgehouden voor de landing, maar de piloot besloot om toch een stukje verder op het plein te landen.

De helikopter trok veel bekijks; binnen korte tijd stonden er 150 mensen te kijken. De arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis in Goes. De helikopter is daar later ook heen gevlogen. De Goese brandweer stond stand-by bij de landing aldaar.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Open ... (22-9-2011 om 21:04)
,...en kosten dan vele malen hoger voor ons hardwerkende belasting betaler ,.. gebrek aan cognitief vermogen leidt vaak tot ondoorzichtig en gemakshalve klagen,..Slechts een ding belangrijk,...gezondheid en welzijn van kind
Jeetje (22-9-2011 om 21:01)
Jeetje DD, wat een ze.kerd ben jij. Onhou goed ...... Als jou iets ernstig overkomt, komen ze je, als het nodig is, op dezelfde wijze helpen. En dat allemaal voor een schamele 130 Eurootjes per maand. Denk na voor je reageert, dan kan je wellicht slimmere reacties neerzetten.
Ouder (22-9-2011 om 20:48)
@dd als het een kind van jou was geweest zou je ook blij zijn met de medische hulp het kan miss teveel zijn geweest maar wat als het nou te weinig was? dan is ook de wereld te klein je weet niet eens wat dit kind heeft/had iedereen heeft altijd hier zo zijn oordeel klaar denk eens na
Thijs (22-9-2011 om 20:46)
@DD Het zal jou maar zijn dat die hulp nodig heeft. Dan ben je erg blij dat alles ingezet word om je kleintje te redden. Veel sterkte voor de familie en beterschap voor de kleine
Piet (22-9-2011 om 20:13)
@DD wat een nare opmerking van jou,2 ambulances,betekend mss hart-problemen,heli voor snelle bijstand,politie en brandweer voor beveiliging.En dan heb jij het over een rek.van 25 eu.Je bent echt niet goed wijs.Wees blij dat er nog mensen zijn die anderen willen redden,heb dat zelf meegemaakt.
Buurtbewoner (22-9-2011 om 19:30)
@DD.Waarom toch altijd dit soort opmerkingen over geld....Ja, dat geld betalen we met z'n allen.Onder anderen van die 130 euro die jij en ik elke maand aftikken.Je hebt deze hulp vast nog nooit zelf nodig gehad, want dan zou je deze (wat domme) opmerking over geld zeker niet gemaakt hebben.
Cookie-instellingen beheren