Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Traumaheli ingezet Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2011, 16.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag in Vlissingen ingezet voor een kind met gezondheidsproblemen. Dat bevestigt de politie.

Rond 14.50 uur kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale de melding binnen dat er een kind niet goed was geworden in een flatgebouw aan de Hercules Segherslaan. Al snel werden naast twee ambulances ook een politiewagen en de traumahelikopter opgeroepen.


Omdat er in de directe omgeving van de flat geen geschikte landingslocatie was, werd besloten om met de ambulances naar het Baskenburgplein te rijden om daar de helikopter te laten landen. Er werd een stuk parkeerplaats vrijgehouden voor de landing, maar de piloot besloot om toch een stukje verder op het plein te landen.

De helikopter trok veel bekijks; binnen korte tijd stonden er 150 mensen te kijken. De arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis in Goes. De helikopter is daar later ook heen gevlogen. De Goese brandweer stond stand-by bij de landing aldaar.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (22-9-2011 om 19:30)
DD mocht het ooit zo verkomen voor jou dan regel ik een paard en wagen richting goes.ik betaal 268 euro in de maand.we hebben het hier wel over een kind. met nog een heel leven voor zich. beterschap voor de kleine.Groet van een trotse vader
Zeeuwse (22-9-2011 om 19:25)
Als de afd voor kindergeneeskunde hier nog was geweest was dit niet nodig geweest dus heel veel geld bespaard ouders sterkte ,
Jan (22-9-2011 om 19:19)
Kan iemand mij nu eens duidelijk uitleggen, waarom er bij het ziekenhuis altijd een brandweer aanwezig is als daar de heli land en in een woonwijk nooit of bij een ongeval????
Marjolein (22-9-2011 om 19:17)
@DD wat een ongepaste reactie zeg.....als het uw kind zou zijn zou je waarschijnlijk anders praten!?Koop voor de neus gewoon zoutoplossing van 2,95 bij de drogist....houd de neus prima open!!
Zeeuwse mevrouw (22-9-2011 om 19:11)
@ DD.Het zal wel nodig geweest zijn de hulp gaat wel om een mensenleven. Ze zetten zomaar de Trauma heli niet in. Moet er bv gereanimeerd worden komen er zoiezo 2 ambulances.
Thera (22-9-2011 om 19:01)
Beste DD. Bel volgende keer zelf bij een verstopt neusje 2 ambulances. traumahelicopter, brandweer en politie. Die kunnen je prima uitleggen wat verschil is tussen prioriteit en iets wat op te lossen is met zoutwatetsnuffeltje om je hypochondrie onder controle te houden. Die keus maken hun, niet jij
Cookie-instellingen beheren