Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 25 km

Traumaheli ingezet Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2011, 16.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag in Vlissingen ingezet voor een kind met gezondheidsproblemen. Dat bevestigt de politie.

Rond 14.50 uur kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale de melding binnen dat er een kind niet goed was geworden in een flatgebouw aan de Hercules Segherslaan. Al snel werden naast twee ambulances ook een politiewagen en de traumahelikopter opgeroepen.


Omdat er in de directe omgeving van de flat geen geschikte landingslocatie was, werd besloten om met de ambulances naar het Baskenburgplein te rijden om daar de helikopter te laten landen. Er werd een stuk parkeerplaats vrijgehouden voor de landing, maar de piloot besloot om toch een stukje verder op het plein te landen.

De helikopter trok veel bekijks; binnen korte tijd stonden er 150 mensen te kijken. De arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis in Goes. De helikopter is daar later ook heen gevlogen. De Goese brandweer stond stand-by bij de landing aldaar.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (22-9-2011 om 17:27)
@DD Wat een zinloze en domme opmerking van je, de vergelijking slaat helemaal nergens op. Gaan we dit ook van jou lezen als het jou kind betreft? Niet te geloven deze reactie.
Sterkte.. (22-9-2011 om 17:10)
Beterschap en sterkte voor de ouder(s) en verdere family van dit kleintje..
DD (22-9-2011 om 17:07)
Allereerst hoop ik natuurlijk dat het goed komt. Verder verbaas ik mij: 2 ambulances, 1 traumaheli, 1 politiewagen? , 1 brandweerwagen stand by?. Is toch wel heel veel materieel dus geld?! En ik krijg een rekening van 25eu voor neusspray terwyl ik toch 130p/m aftik aan de zorgverzekeraar! , Absurd !
Buurtbewoner (22-9-2011 om 16:37)
Och, wat zal dat een paniek geweest zijn voor de ouder(s) en verdere familie van het slachtoffer. Heel veel sterkte gewenst, hopelijk komt alles weer goed.
Cookie-instellingen beheren