Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 102 km

Grote schade na explosie in woning

Toegevoegd: 25-09-2011, 02.20 uur - Update: 25-09-2011, 23.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Een explosie in een woning in Oost-Souburg heeft zaterdagavond voor grote schade gezorgd.


Rond 23.30 uur werd de buurt opgeschrikt door een harde knal. Bij een woning aan de Diezestraat is door de klap een raam gesneuveld. Ook de voor- en achterdeur zijn door de klap uit de woning geblazen. De brandweer is ter plekke geweest, maar voor zover bekend is er geen brand geweest.

Omdat niet duidelijk is wat de oorzaak is van de explosie is de politie een onderzoek gestart. De woning en de omgeving zijn door de technische recherche onderzocht op sporen.
 
Volgens een woordvoerder van de politie is de explosie veroorzaakt door vuurwerk. Ook wordt ervan uitgegaan dat er opzet in het spel is. De politie heeft de zaak in onderzoek. Op het moment van de explosie was er niemand in de woning aanwezig.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rico_B (25-9-2011 om 11:33)
Zijn die zelfde gasten die dat bommetje in rithem hebben afgestoken;) alleen jammer dat ie te vroeg afging :D
Jedidja (25-9-2011 om 10:41)
Ik neem aan dat dit een gasexplosie is geweest... politie: hoe kan men zich wapenen tegen gasexplosies? naast rookmelders ook gasmelders plaatsen? of bestaan die niet?? waren de bewoners niet thuis, daar niets over hen wordt vermeld? je zult thuiskomen na een feestje........... :-(
Tonia (25-9-2011 om 09:50)
Wat zullen de mensen geschrokken zijn. Ik hoop dat er geen gewonden zijn gevallen, en wens de mensen heel veel sterkte toe.
Erik (25-9-2011 om 09:37)
Eerst een caisson opgeblazen in Ritthem, nu een (leegstaande ?) woning een paar kilometer verder.... Toeval ? Nee ik denk het niet. Volgens mij zijn er een paar criminelen ( of namaak terroristen haha) bezig om bommen te testen voor een aanslag of zo. Hopelijk worden ze snel gepakt......
Boze bewoner Diezestraat (25-9-2011 om 08:45)
Dit is het zoveelste incident in de Diezestraat. Er is al bijna 2 jaar grote overlast.Hoe lang gaat dit nog door?
Ed (25-9-2011 om 07:14)
Restantje over van vrijdagavond? Heeft men al gecheckt of de bewoner toevallig eigenaar is van een zwarte Golf of rode Renault?
Cookie-instellingen beheren