Weerbericht:
Wisselend bewolkt en droog, landinwaarts ook enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Grote schade na explosie in woning

Toegevoegd: 25-09-2011, 02.20 uur - Update: 25-09-2011, 23.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Een explosie in een woning in Oost-Souburg heeft zaterdagavond voor grote schade gezorgd.


Rond 23.30 uur werd de buurt opgeschrikt door een harde knal. Bij een woning aan de Diezestraat is door de klap een raam gesneuveld. Ook de voor- en achterdeur zijn door de klap uit de woning geblazen. De brandweer is ter plekke geweest, maar voor zover bekend is er geen brand geweest.

Omdat niet duidelijk is wat de oorzaak is van de explosie is de politie een onderzoek gestart. De woning en de omgeving zijn door de technische recherche onderzocht op sporen.
 
Volgens een woordvoerder van de politie is de explosie veroorzaakt door vuurwerk. Ook wordt ervan uitgegaan dat er opzet in het spel is. De politie heeft de zaak in onderzoek. Op het moment van de explosie was er niemand in de woning aanwezig.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner Diezestraat (26-9-2011 om 09:35)
@Gopi Ik ben zelf ook bewoner aan de Diezestraat en ben het met deze boze bewoner eens. Het is de zoveelste keer. De vorige keer hebben ze het kozijn in brand proberen te steken. Je komt blijkbaar niet uit deze, normaal gesproken, rustige buurt.
Gopi (25-9-2011 om 19:54)
Een reactie op die boze bewoner. Ik zou zeggen dat die boze bewoner het misschien zelf heeft gedaan, om die zgn. Overlast bewoner vandaar weg te krijgen. Die bewoner heeft het zelf misschien moeilijk om dit te verwerken en dan zo'n bericht te plaatsen, schandalig vind ik dat.
* (25-9-2011 om 16:37)
Hopelijk worden die gasten gauw gevonden ik krijg hier een zeer onveilig gevoel van !
Jan (25-9-2011 om 16:08)
Het lijkt erop dat heel zeeland van drama houdt ,en ze hebben ook allemaal hun eigen verhaal als je dat allemaal bij mekaar bundel dan heeft je een boek van de bewoners uit zeeland
W (25-9-2011 om 14:12)
Misschien testje? En volgende knal een geldautomaat?
Els Bustraan (25-9-2011 om 11:43)
Misschien hoort die knal bij de knal in Ritthem, bij de knal in Goes???