Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewelddadige straatroof in Terneuzen

Toegevoegd: 27-09-2011, 19.51 uur - Update: 28-09-2011, 08.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland zoekt getuigen van een straatroof dinsdag tussen 05.15 uur en 05.30 uur in de Verlengde van Steenbergenlaan in Terneuzen.

Een 42-jarige vrouw uit Terneuzen was daar kranten aan het bezorgen toen zij werd aangesproken door twee mannen met bivakmutsen op die haar om geld vroegen. De vrouw had geen geld bij zich waarna zij in haar buik werd geschopt en de mannen weggingen.


Ook de 58-jarige echtgenoot van de vrouw die zich in de Stationstraat in Terneuzen bevond en eveneens bezig was met zijn krantenwijk werd door een nog onbekend persoon geduwd waardoor hij viel en zijn knie bezeerde.
 
De politie verzoekt getuigen zich te melden op het politiebureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (15-10-2011 om 13:54)
Politie Terneuzen mag meer rondrijden en fietsen i.p.v op de Bach laan staan en schijnheilig met een laser tussen de bomen staan. dat is pas zielig.Politie durft niks meer. alleen grote mond tegen burgers bij politie bureau, maar niks tegen gangsters die op straat lopen
Burger (15-10-2011 om 13:54)
Terneuzen moeten ze is opvegen, 16 jarige Antillianen lopen al met geweren en staan hele dagen bij pico bello, waar zijn de agenten dan ? enige tijd geleden was zuid polder net Texas,
Mar (28-9-2011 om 17:06)
Ja Jan: het is al jaren zo dat het naarmate de feestdagen eraan komen, je de meest rare acties tegenkomt. Maar nu begint het wel erg vroeg... En een alarm...tja, wat denk je van mensen die in de zorg werken en er ook bij nacht en ontij uitmoeten? en zo zijn er zovelen; dat alarm gaat 'm niet worden
Sjaak (28-9-2011 om 15:52)
Schandalig. Ik hoop dat mevrouw en meneer het goedmaken en dat die trieste, zielige figuren gepakt worden. Maar Nederland (en vooral Terneuzen) kennende zullen ze wel nooit gepakt worden (lees: niet naar gezocht worden). En zo ja dan is het een vermanende 'foei' en daarmee is het afgedaan. Spijtig..
K (28-9-2011 om 13:30)
Stoer hoor een krantebezorger overvallen, deze mensen lopen door weer en wind voor een schaamtelijk laag loontje maar ze doen het wel. dan loopt er van dat tuig rond dat waarschijnlik een uitkering vangt die hoger is als t maandloon van een krantenbezorger en nog is t niet genoeg???
Willy (28-9-2011 om 12:29)
Wat een helden heb je tegenwordig toch he hoop dat de politie ze te pakken krijg je word niet goed als je de krant of mail leest waar gaat dat allemaal heen je durft s. avonds al niet meer naar buiten schrik als de bel gaat lekker hoor
Cookie-instellingen beheren