Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Speedboot gestolen in Colijnsplaat

Toegevoegd: 28-09-2011, 20.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
COLIJNSPLAAT - Vanaf de Jachthavenweg in Colijnsplaat werd een speedboot gestolen door onbekenden. De diefstal vond plaats tussen zaterdag 24 september 12.00 uur en woensdag 28 september 14.30 uur.
 
Mogelijk heeft of hebben de dader(s) een slot geforceerd, want de boot lag wel vast toen de eigenaar hem achterliet. De boot betreft een blauwe Quicksilver Commander van 5,5 meter lang en met een motor van 135 pk.


In de boot lagen ook nog spullen om mee te waterskieën.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (29-9-2011 om 11:11)
Sorry d Politie was bezig een man te bekeuren die ipv 2 hengels met 3 hengels aan het vissen was je moet prio's stellen!
Cornelissen (28-9-2011 om 21:31)
Ik zag vanmiddag een speedboot varen richting de jachthaven van terneuzen bij het scheldetheater, dit leek op een rubberboot en had een snelheid die ongeveer gelijk staat aan wat een 135pk motorblok kan produceren. Dit was rond half 3 in de middag.
Cookie-instellingen beheren