Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Visstroper aangehouden in Ouwerkerk

Toegevoegd: 28-09-2011, 20.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUWERKERK - Dinsdagavond om ongeveer 22.15 uur kregen agenten van de Zeeuwse politie een melding dat vier jachtopzichters een stroper hadden aangehouden in Ouwerkerk. 

De jachtopzichters hadden de man op heterdaad betrapt toen hij op vis aan het stropen was. In zijn auto lag, naast veel verboden vistuig, een kist met vers gevangen zeebaars. Door de politie is de auto van de 33-jarige man uit Zoetermeer in beslag genomen. De man is overgebracht naar het politiebureau.

In Westdorpe, bij de Tractaatweg, troffen politieagenten uit Zeeland vanmorgen omstreeks 11.45 uur, na een melding, een 54-jarige man uit Zelzate. De man was aan het vissen in de Zwarthoeksekreek. Vissen is daar verboden. De man was met drie hengels tegelijk aan het vissen. Hem is proces-verbaal aangezegd.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (28-9-2011 om 23:01)
Nog meer controleren op deze achterbakse mensen en hoge geldboetes a.u.b. Verder zou het fijn zijn als er vaker werd opgetreden tegen de aso's die gewoon over 3 rijen prikkeldraad gaan op de Brouwersdam en dan aan de Noordzeekant bj de sluis staan te vissen.Borden met verboden toegang staan er zeker voor de sier? Politie moet toch geld binnen halen? Nou daar is het makkelijk vangen. Als je belt hebben ze echter geen wagen beschikbaar.....
Cor (28-9-2011 om 21:48)
Goed gewerkt. Aaanpakken die stroperij.
Cookie-instellingen beheren