Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Twee aanhoudingen voor diefstal koper

Toegevoegd: 29-09-2011, 13.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
 'S-HEERENHOEK - Door de politie zijn dinsdagavond twee mannen van 26 en 31 jaar, beiden uit de gemeente Borsele, aangehouden voor diefstal van koper.

Omstreeks 19.00 uur kregen agenten de melding dat op een terrein aan de Cingeldijk personen kabels aan het inladen waren in een auto. Omdat het een groot terrein betrof met een aantal loodsen kwam een hondengeleider ter plaatse. Die trof op verschillende plaatsen op het terrein losse koperdraden en inbrekerswerktuigen aan maar geen dieven.


Op het terrein stond ook een personenauto met daarnaast een grote hoeveelheid koperen kabels. Waarschijnlijk waren die klaargelegd voor transport. Na opvragen van het kenteken en verder onderzoek kon diezelfde avond het tweetal worden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
V12 (30-9-2011 om 10:47)
Mooi werk zeg! Idd, hoop dat het de dieven zijn die de laatste tijd veel ingebroken hebben, .. en nog....!!
Arie (30-9-2011 om 00:30)
Goed zo! 2x in 1 week een stelletje dieven aangehouden. Het vangen van dieven lijkt prioriteit te hebben gekregen, deze lijn graag voortzetten en als de rechterlijke macht ook nog een beetje meewerkt zou dat heel mooi zijn! Chappau! Wieeuuw! Jihoe!
Zeeuwse (29-9-2011 om 17:49)
Hopelijk zijn het mannen die ook hebben ingebroken in verschillende dorpen.Mogen ze van mij flink gestraft worden.Jullie moeten met je handen van een ander zn spullen afblijven.Gij zult niet stelen is ons geleerd.
Jan (29-9-2011 om 16:27)
Zo dat zijn er weer twee minder op de straat in s-Heerenhoek verlopig ,ze komen wel dicht bij nu ,nu nog ff nog wat dichter bij en dan kan ik de vriezer vullen
Jeroen (29-9-2011 om 13:29)
Keurig politie werk.
Cookie-instellingen beheren