Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder vlucht voor politie

Toegevoegd: 29-09-2011, 13.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
GROEDE - Woensdagavond is de motor in beslaggenomen van een 25-jarige motorrijder uit Breskens. Dit omdat hij een stopteken negeerde en met extreem hoge snelheden had gereden zowel binnen als buiten de bebouwde kom van Breskens.
 
Agenten zagen hem voor het eerst rijden in Schoondijke richting Breskens. Te oordelen aan het geluid en de snelheid waarmee hij reed, besloten ze de motor te volgen. De motorrijder haalde in over een doorgetrokken streep en reed over de Rijksweg gemiddeld 125 waar 80 is toegestaan.
 
Agenten gaven hem een stopteken maar hieraan gaf hij geen gehoor. In plaats daarvan gaf hij vol gas en probeerde de agenten kwijt te raken. Op de Scheldekade, een 30 km zone, reed hij 110 km. Op de Duivelshoekweg reed hij 150 km en op de Sterreboschweg ruim 200 km.


Ter hoogte van de Sportlaan verloren agenten hem uit het oog. Na een zoekslag in de omgeving vonden ze de motor in de bossages, de bestuurder was er vandoor. Via het opvragen van het kenteken kon hij snel worden achterhaald en meldde zich even later op het politiebureau.

Zijn rijbewijs werd ingevorderd en na overleg met de officier van justitie werd ook zijn motor in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eugene (3-10-2011 om 18:38)
"Nog maar net uit de luiers en nu al onverantwoordelijk en gevaarlijk voor zijn omgeving." Een wijze opmerking van jaap met het i.q van een walnoot. Een 25 jarige motorrijder is namelijk al minstens 20 jaar uit de luiers.
Philippe (30-9-2011 om 14:22)
@ Yamaha R6: Supervet ? Doe eens normaal, sukkelaar. Probeer je eens voor te stellen dat een wegpiraat één van je vrienden of familie-leden doodrijd, kijken hoe ''supervet'' je het dan nog vind !
R-1 FREAK (30-9-2011 om 09:56)
Hoop dat je je rijbewijs en motor snel terug krijgt kerel. En wat iedereen lult: En deze jongen is er nou 1 die het verpest voor de andere motorrijders (DAT IS BULLSHITT) iedreen bepaalt zelf wat hij/zij doet. en niemand is verantwoordelijk voor andere motorijders!
Blaze (30-9-2011 om 09:33)
Goed zo volgende keer jezelf kapot rijden of iemand lekker slim !!! mooi vierkant pakketje van maken en terug geven
Sjadre (30-9-2011 om 07:19)
Rijbewijs vernietigen en motor in de pers. Kan die als herinnering in zijn voortuin zetten en nadenken wat voor stommiteit hij heft begaan.
Marcel (29-9-2011 om 21:55)
Wat een geweldig leuke reacties van mensen die natuurlijk nooit iets verkeerd doen. Wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Ik wist niet dat god zoveel lievertjes had. ff gassen is gewoon leuk.
Cookie-instellingen beheren