Weerbericht:
Bewolkt en eerst perioden met regen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeval in Yerseke

Toegevoegd: 30-09-2011, 14.52 uur - Update: 30-09-2011, 16.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Een 30-jarige man uit Kapellen (B) is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat hij met een crossmotor in botsing was gekomen met een auto.

Omstreeks 12.45 uur reed een 41-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele over de Krab en sloeg linksaf een bedrijventerrein op. Ze zag daarbij een haar tegemoetkomende crossmotor over het hoofd die vervolgens tegen de zijkant van de auto knalde. De 30-jarige Belg, die geen helm droeg, belandde na de klap op het wegdek.


Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse waaronder een traumahelikopter. Het slachtoffer is uiteindelijk met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De 41-jarige automobiliste kwam met de schrik vrij.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietje (3-10-2011 om 12:51)
.... volgens mij hebben de mensen hier in de buurt er nog niet veel van geleerd !!! Er kwam net een Racer voorbij met en gangetje van 100 km/u .... ZONDER HELM !!!
Visser (2-10-2011 om 09:07)
De crosser is niet in beslag genomen. Politie heeft alles genoteerd en kon zich waarschijnlijk inleven in de situatie. Gelukkig is het goed afgelopen! Wel een waarschuwing voor iedereen!
Een crosser (1-10-2011 om 18:01)
Volgens mij is het een misdrijf om de betrokken voertuigen weg te halen van een plaats delict. EN.... met een crossmotor, behoor je op een crossbaan te rijden, en niet op een industrieterrein. Maar dat zal ie waarschijnlijk niet kunnen!! Zo breng je de motorcross wel weer in een slecht daglicht!!
VdVonck (1-10-2011 om 16:51)
Net wat 'Doe er wat aan dan' zegt: Politie informeren! Hopelijk halen ze die crosser dan nog op zodat dit gelijk de laatste keer was! Volgende keer lekker achterlijk doen in eigen land, dan draaien wij niet voor de kosten op!
Naam (1-10-2011 om 16:35)
Het is ook een misdrijf als je betrokken objecten weg haalt van de plaats van een ongeval. Ik heb ook begrepen dat de motor in beslag genomen is. Is trouwens niet veel meer van over! @Jacco b, Hij kan het zich beter wel aantrekken! Nu was het een auto, volgende keer een voetganger.
Pietje (1-10-2011 om 13:47)
Nee joh trek je maar niet aan, even beter worden en dan weer lekker op je Quad of op een ander zn crossmotor vliegen zonder helm..... Wees maar blij dat er niet meer gewonden zijn gevallen want die automobiliste verdiende het iig niet !!!!
Cookie-instellingen beheren