Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Discobus mist rotonde door dikke mist

Toegevoegd: 02-10-2011, 06.35 uur - Update: 02-10-2011, 14.22 uur
De discobus kwam op de Rondweg Biggekerke tot stilstand
De discobus kwam op de Rondweg Biggekerke tot stilstand
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
KOUDEKERKE - Op Rondweg van Koudekerke (N288) is in de nacht van zaterdag op zondag de discobus van de Hooizolder in Westkapelle recht over een rotonde heen gereden.
 
Het eenzijdige ongeval vond rond 04.30 uur plaats. De chauffeur, een 34-jarige man uit Vlissingen, werd vanwege de dikke mist verrast door de rotonde en reed er vervolgens met de bus recht overheen. De bus kwam op de Rondweg Biggekerke tot stilstand.


Bij het ongeval raakte gelukkig niemand gewond. In de bus zaten op het moment van het ongeval geen passagiers.   Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft een hekwerk en een verkeersbord vanonder de bus getrokken waarna de bus zelfstandig verder kon rijden naar een veilige plek.
 
De bus raakte beschadigd aan bumper, voorruit en verlichting. Ook de rotonde liep schade op. Door de wegbeheerder (provincie) werd noodbebording geplaatst in verband met de verkeersdrukte.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walcherenaar (5-10-2011 om 06:53)
NEE, Ik werk niet bij TCR.......maar ik zie dagelijks wel 30(!) Nieuwe mik van TCR vanuit Walcheren heen en weer naar Goes rijden. Met kinderen en jongeren!
@walchenaar (4-10-2011 om 16:13)
Nieuw materieel?? mag ik even lachen daar waar de school kinderen mee vervoerd worden en de gehandicapten is oude mik. ja het nieuwe is er wel maar alleen voor ziekenfonds vervoer want die eisen niet ouder dan 3 jaar. let daar maar eens op of ben je zelf een chauff. daar?
Emma (3-10-2011 om 21:07)
Al een keer bij de hooi geweest.. , vond het slechte kwaliteit het gaat daar meer om geld dan om de veiligheid van mensen! de hooibus rijd midden op de weg hard over drempels.. dit had ik dus al verwacht ik ..zou mijn kind hieraan niet mee geven !!
David (3-10-2011 om 20:12)
Wat een commentaar, denk nu eens na, wanneer weet je dat je in dichte mist zit? Toch pas als het zover is? En wat al eerder gemeld word, hooizolder huurt bus zonder vakbekwame tcr chauffeur want die zijn het beu in elkaar geslagen te worden door brutale jongeren.
Ook chauffeur... (3-10-2011 om 19:45)
Het valt mij op dat we iemand beoordelen op basis van foto's, terwijl er niemand bij is geweest. over het aanpassen v/d snelheid bij mist: - pas op de snelweg dan ook je snelheid aan i.p.v. een auto's voor bij te stuiven die wel hun verantwoordelijkheid nemen! b.v.d.
Ook chauff (3-10-2011 om 17:36)
Wat een gezeur hier over de chauffeur er waren mistbanken en tja die komen zomaar. zelf had ik opeens zicht van nog geen 10 meter terwijl een tel eerder vrij zicht. oke tcr rijders staan erom bekend en het materiaal ook maar niet iedereen over 1 kam scheren hoor. leven en laten leven is het niet??
Cookie-instellingen beheren