Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenners gevallen bij Sirjansland

Toegevoegd: 02-10-2011, 14.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
SIRJANSLAND - Op de Dillingsweg in Sirjansland kwamen zaterdag rond 15.00 uur twee wielrenners ten val.
 
Een groepje van een man of 10 was aan het fietsen en maakte een bocht naar rechts. Een 53-jarige man uit de gemeente Tholen fietste echter rechtdoor en kwam in aanrijding met een 55-jarige man uit dezelfde gemeente.


De mannen vielen allebei en de 53-jarige liep een pijnlijke onderrug en een hoofdwond op. Hij is voor controle door de ambulance naar het ziekenhuis in Dirksland gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mega Mindy (6-10-2011 om 21:48)
Het meeste gevaar vormen die weggebruikers die geen oog hebben voor hun eigen en andermans veiligheid, zoals fietsers die breeduit op het fietspad rijden of wandelaars met loslopende honden, etc.. Denk eerst even aan je eigen weggedrag voordat je anderen beschuldigt.
Ikke (6-10-2011 om 08:11)
Wielrenners vormen een probleem ,grote schreeuwen en een gevaar op de weg ,maar er dreigt nog een gevaar de trendy electro fiets,daar zitten vaak mensen, op die helemaal niet kunnen sturen ,die rijden ook met 40 km per uur door de wijk.......pfffffff aparte wandelpaden een optie ?????
Wielrenner (3-10-2011 om 18:17)
Waar ik me aan erger, is dat ouders hun kleine kinderen en loslopende honden niet in de gaten houden, want ze hebben het te druk met praten met de buren of bekenden, en letten niet op hun kroost.
Anja (3-10-2011 om 14:43)
Altijd lopen zeuren over wielrenners, natuurlijk heb je er tussen zitten die denken dat ze alles kunnen maken,maar onder alle weggebruikers zitten zulke lui, als ik naar Middelburg fiets ,dan word ik ook zowat van mijn fiets gereden door auto's en brommers, iedereen moet rekening houden met elkaar
Zeeuw (3-10-2011 om 14:30)
Geen medelijden ,wielrenners zijn gewone fietsers en horen zich dusdanig te gedragen in het verkeer,of anders een op afgesloten baan dan kunnen ze zich uitleven en over de volle breedte rijden
Anoniem (3-10-2011 om 12:11)
Het zal je man maar zijn die het ongeval heeft mee moeten maken Denk eerst daar maar eens aan voordat iedereen zijn mening hier aan gaat geven
Cookie-instellingen beheren