Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken jongen vernielt spiegel van auto

Toegevoegd: 02-10-2011, 16.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
KLOOSTERZANDE - Zondag rond 02.30 uur is op de Hulsterweg in Kloosterzande een 16-jarige jongen uit de gemeente Hulst aangehouden wegens vernieling aan een auto.
 
Een getuige had gezien dat de jongen tegen de buitenspiegel van een auto trapte, waarna hij door de politie werd aangehouden. De 16-jarige, die alcohol gedronken had, misdroeg zich tijdens het verhoor door te schelden en de agenten te beledigen.

Hij werd naar Torentijd gebracht en zondagmiddag weer in vrijheid gesteld.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geert (8-4-2012 om 02:04)
Ohja, deze jongen is trouwens vrij gesproken! ;)
Mart (9-11-2011 om 17:07)
Kees je bent echt zielig man net als alle andere die door dit stukje Waar de helft onzin van is op gaan reageren ik was er zelf bij dus iedereen die er niks van weet hou lekker jullie grote mond dicht laag stelletje mense bij elkaar!
Kees (31-10-2011 om 19:55)
Ik ben zelf 19 ga ieder weekend op stap ma ik vind dat ze van zulke rot ventjes alles tot op de laatste cent moeten laten vergoeden en nog een flinke taakstraf erbij en een paar schoppen onder zun kont moeten geven mafkees een beetje ander mans spullen vernielen
Jacob (3-10-2011 om 10:49)
@Marina, Ik ben het totaal niet met je reaktie eens, de ouders kunnen wel degelijk manieren aan leren, maar of deze jongeman, als hij ze heeft geleerd, daar wat mee gedaan heeft, lijkt me niet. En bureau Halt/ is het lachertje van de klas aan het worden. Nee gewoon keihard aanpakken.
John (3-10-2011 om 09:01)
Ik kreeg vroeger een flinke schop onder m'n hol als ik het nog maar in m'n hoofd haald zoiets op een veel kleinere schaal te doen. Ouders kunnen hier wel wat aan doen. Je schaamt als ouder zijnde toch de oren van je kop? Zeker als de snotneus zich ook nog eens zo misdraagt tijdens het verhoor...
Dr.acula (3-10-2011 om 08:27)
Heel veel lezers [losers] die dit lezen zeggen als het hun eigendom niet is,"het is maar kattekwaad en het is toch niet zo erg en nog eentje, politie,ga boeven vangen,en jullie zijn zeker nooit jong geweest.dit zijn er enkele uit de opvattingen van het grootste deel van de jeugd. gewoon A-SOCIAAL.