Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee bejaarden slachtoffer van babbeltruc

Toegevoegd: 02-10-2011, 22.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - rijdagavond tussen 20.30 en 21.30 uur werden in Middelburg een 91-jarige man in een woning in de Breestraat en een 86-jarige vrouw in een woning op de Havendijk slachtoffer van een babbeltruc.

In beide gevallen belden twee, onbekende, vrouwen aan die zich door middel van een babbeltruc naar binnen wisten te praten. Na een kort gesprek verlieten zij de woningen weer.


De 91-jarige man ontdekte even later dat er in een laatje gerommeld was, maar er werd niets weggenomen. Ook de vrouw miste later geen goederen uit haar woning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kitty (4-10-2011 om 10:41)
Ja mensen en toch zeker oudere mensen zouden een voorlichting moeten hebben .en zeker savonds laat de deur niet meer open doen .het is erg dat we eigenlijk op gesloten worden in ons eigen huis .ik ben blij dat deze mensen ongedeerd zijn
Arno (3-10-2011 om 10:27)
Buren, dank jullie wel dat jullie zo alert waren.
Dr.acula (3-10-2011 om 08:37)
dat sommige mensen dit nodig vinden om te doen ,omdat ze geen weerstand van de slachtoffers ondervinden,maar laat ze door het gerecht eens goed gestraft worden als ze gepakt zijn,en ook de mensen waar ze voor werken want meestal gaat het in teamverband.ZET HUN KOP OP BILBOARDS IN 2 KM OMGEVING.
Nanda (3-10-2011 om 07:27)
Er iets gedaan worden om dit tegen te houden, dit zijn dames zonder hart,ik zou zeggen kom bij in de straat,ik woon tussen de ouderen,eens treffen ze toch eens de verkeerde aan. als ze net visite hebben. de ouderen zouden voorgelicht moeten worden.
Cookie-instellingen beheren