Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zoekt getuigen ongeval Haamstede

Toegevoegd: 02-10-2011, 22.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat zaterdag rond 16.30 uur plaats vond op de Kraaijensteinweg in Burgh-Haamstede. 

Een 49-jarige automobilist uit Esslingen (D) reed over de Kraaijesteinweg. Achter hem reed een 26-jarige motorrijder met achterop een 25-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Maarssen. Bij de kruising met de Daleboutsweg ging de automobilist naar links en kwam in botsing met de motorrijder die hem juist links wilde passeren.

Bij de aanrijding schoof de motor een stuk door. De bestuurder bleef ongedeerd, de 25-jarige vrouw is met onbekend letsel voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De auto en de motor moesten worden weggetakeld. Over de juiste oorzaak van het ongeval bestaat nog enige onduidelijkheid en de politie zoekt daarom getuigen van de aanrijding.
 
Eén van de mogelijke getuigen reed in een griiskleurige Renault Twingo voorzien van reclamestickers. Deze bestuurder en andere getuigen worden verzocht te bellen naar 0900-8844.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750