Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 409 km

Gewonde bij zware aanrijding N59

Toegevoegd: 05-10-2011, 20.06 uur
Door: Roland de Jong
OOSTERLAND - Woensdag omstreeks 14.30 uur zijn twee bestelauto's zwaar beschadigd geraakt bij een aanrijding op de N59 bij Oosterland.


Een 60-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed ter hoogte van de kruising bij pleisterplaats Oosterland de N59 op. Bij het oprijden zag hij een bestelauto, bestuurd door een 21-jarige man uit dezelfde gemeente, over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg.

De 21-jarige bestuurder werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Hij heeft vermoedelijk alleen enkele gekneusde ribben en mocht na onderzoek naar huis. De 60-jarige bestuurder bleef ongedeerd.

Beide bestelauto's raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bandero (23-10-2011 om 20:39)
Wanneer komt daar een rotonde............levensgevaarlijke situaties daar altijd
Cookie-instellingen beheren