Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Huiszoeking Souburg hervat

Toegevoegd: 07-10-2011, 10.18 uur
Foto 3 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (9-10-2011 om 10:59)
Ik vind dat de politie trots zijn oip hun duitse streken,die knul had beter het binnen hof met het het hele kabinet op kunnen blzen en ook daar met de zeeuwse politie er bij. Zij zijn niet vies om valse proces verbalen op te maken.
Anoniem (9-10-2011 om 00:33)
@co : Inderdaad een gewone jongen, wist nergens van, die tekst staat al ik weet niet hoelang op de Hyves! @ Ellis: Stop met oordelen, deze mensen zijn onschuldig! Vals beschuldigen is echt het misselijkste wat je kunt doen
Vlissinger (8-10-2011 om 21:41)
Het zou jammer zijn voor al die mensen met vooroordelen als ze onschuldig blijken te zijn. Tot nu toe hebben ze nog niets en blijven ze dus alleen maar verdacht dus zullen we gewoon maar even wachten ipv met z'n allen lekker met de mediahype mee te doen.
Ellis (7-10-2011 om 16:41)
Notabene pa en ma er ook bij betrokken, nou een heerlijk voorbeeld, hard aanpakken pa, ma en zoonlief en flink laten voelen dat we zulke gevaarlijke dingen niet accepteren, zwaar straffen dus en niet op de watjesmethode zullen we maar zeggen
Co (7-10-2011 om 16:37)
Op zijn hyves oogt het een gewone jongen, alleen deze tekst duid erop dat hij wist dat hij gepakt zou worden: Life In Jail Is Like Hell But People Are Waiting For Ya So Keep It Up And Motivate Yourself!;) Keep That Inner Fire Burning For Those Who Love Ya!
Jantje (7-10-2011 om 11:44)
Je moet er niet aan denken dat zo"n idioot met oud en nieuw aan de gang gaat dus goed aan pakken .
Cookie-instellingen beheren