Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Preventieve controle: Driekwart te veel op

Toegevoegd: 09-10-2011, 15.58 uur
Door: Roland de Jong
SINT ANNALAND - Driekwart van de Thoolse jongeren had te veel gedronken om nog aan het verkeer deel te mogen nemen. Dat bleek gisteren tijdens een preventieve alcoholcontrole.


In navolging van een eerdere editie werden gisteren in Sint Annaland door de politie en de jongerenraad Tholen(JOTH) twee controles gehouden: een preventieve controle op het Havenplein en een controle op de uitvalswegen. Jongeren kregen ook informatie over de gevolgen van alcohol en drugs in het verkeer.


Op de wegen buiten het centrum werden 165 voertuigen gecontroleerd door de politie. Dit gebeurde op de Spuistraat, de kruising Anna van Bourgondiestraat/F. M Boogaardweg/Bierenstraat en de kruising Hoenderweg/Langeweg. Twee maal bleek dat bestuurders teveel alcohol hadden gedronken. Eén van hen moest zijn rijbewijs inleveren.

Bij de preventieve controle werden hele andere cijfers gehaald. Op het Havenplein werden namelijk 185 personen gecontroleerd. Ongeveer 75% van deze groep had teveel alcohol genuttigd om nog aan het verkeer deel te mogen nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren