Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Zware botsing Oud Vossemeer

Toegevoegd: 09-10-2011, 16.19 uur - Update: 09-10-2011, 20.18 uur
Door: Roland de Jong
OUD VOSSEMEER - Op de Krabbenkreekweg in Oud-Vossemeer heeft zondag een zware botsing plaatsgevonden. Drie mensen raakten gewond.


De aanrijding gebeurde rond 13.50 uur op de kruising Krabbenkreekweg (N656) met de Broekseweg (N658). Een Nederlandse en een Belgische personenauto kwamen vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout op de t-splitsing frontaal met elkaar in botsing.

De hulpdiensten gingen uit van een ernstig ongeluk en zodoende rukten twee brandweerwagens, enkele ambulances en de traumahelikopter uit. Ter plekke bleek dat er sprake was van drie gewonden. Niemand zat bekneld en er hoefde dan ook niemand uit zijn voertuig geknipt te worden.

Een 59-jarige man uit België, een 50-jarige man en een 47-jarige vrouw uit Steenbergen raakten gewond. Zij zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht.

Vanwege het ongeluk was een deel van de kruising versperd. De politie leidde het verkeer langs de botsing. De beide voertuigen zijn weggesleept door Autoberging Faasen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Veelgebruiker (10-10-2011 om 08:20)
Na het zoveelste ongeval met auto,s of motors een ROTONDE is hier vast op zijn plaats!
Levi (9-10-2011 om 20:14)
Ik rij dagelijks langs deze T-splitsing, en vaak gaat het net goed.
Cookie-instellingen beheren