Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 253 km

Vermiste jongen weer terecht

Toegevoegd: 09-10-2011, 18.30 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - De sinds 26 september vermiste 16-jarige Richie de Roo is terecht. Dat heeft de politie zondagmiddag bekend gemaakt.

De jongen, afkomstig uit Kortgene, werd in de nacht van zaterdag op zondag door de politie gesignaleerd in Middelburg en is naar een opvanglocatie gebracht.


De vermissing van de jongen, die onder toezicht van Jeugdzorgd staat, werd pas na ruim een week door de politie bekend gemaakt.

Zie ook:
- Jongen meer dan week vermist (06-10-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annemarie (10-10-2011 om 13:13)
Zegt al genoeg stond onder BJZ. niet gek dat ze daar onderuit willen. jammer dat hij terug is aan de ene kant hij had nu rust en ruimte, aan de andere kant gelukkig is hij terug de spanning is nu weg. hopelijk blijft het hierbij en heeft het geen verdere concequenties.
Floris (9-10-2011 om 21:18)
Richie is een goeie jonge
Cookie-instellingen beheren