Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

ISD-maatregel geëist voor veelpleger

Toegevoegd: 10-10-2011, 20.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 38-jarige Vlissinger, mag van de officier van justitie in Middelburg voor de tweede keer voor een periode van twee jaar naar een ISD-inrichting, een instelling voor veelplegers.

De man, een volgens deskundigen , hopeloos geval omdat hij heel zijn leven drugs zal blijven gebruiken, moest maandag in Middelburg terechtstaan omdat hij in maart in Terneuzen uit een speelgoedwinkel skeelers had gestolen en eveneens in maart betrokken was geweest bij een woninginbraak, eveneens in Terneuzen.

Omdat een eerdere ISD-maatregel geen enkel soelaas had geboden en een tweede ISD-maatregel een zinloze exercitie zou zijn, was er volgens zijn advocaat meer één oplossing: géén ISD opleggen, maar gewoon afrekenen. De Vlissinger zit inmiddels al 202 dagen in voorarrest. De uitspraak is op 24 oktober.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750