Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man rijdt tijdens rijontzegging

Toegevoegd: 13-10-2011, 22.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
EEDE - Donderdagochtend rond 08.45 uur is een 20-jarige automobilist uit de gemeente Sluis, aan de Rijksweg in Eede aangehouden.


De man reed met een snelheid van 75 km/u over de Rijksweg. De toegestane maximum snelheid bedraagt hier 50 km/u. Toen de man werd gevraagd zijn rijbewijs te tonen bleek dit in september dit jaar te zijn ingevorderd (tot januari 2012).

Ook bleek dat zijn auto niet APK gekeurd was. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (18-11-2011 om 14:21)
Wat een flauwekul. Heeft hij ongelukken veroorzaakt? Was er sprake van gevaar? 9 van de 10 keer niet, dus laat hem lekker zijn rijbewijs houden. Logisch dat hij met dit beleid gewoon blijft rijden. De politie weet zelf ook wel dat de boetes on terecht zijn, maar het levert gewoon lekker op.
Marina (15-10-2011 om 12:35)
Snelheidsduivels lappen de regels aan hun laars en de politie maar schrijven! Knap dat zelfs de agenten er niet moe van worden om elke keer de daders die overtreden te moeten straffen voor de snelheid met hun auto,s!
A. Rombouts (14-10-2011 om 15:00)
Jawel, weer een beginnende (mannelijke) bestuurder. Schuin in de auto hangende met een petje op en rijden als een idioot. Schijnt dat dit soort lieden hun "mannelijkheid" moeten/willen bewijzen met dit rijgedrag. Oplossing: klaar met rijden de komende 5 jaren. Dan opnieuw examen. Harde hand nodig!!!
Liselotte (14-10-2011 om 11:12)
Voorlopig zijn rijbewijs niet teruggeven lijkt mij. Rijden terwijl je rijbewijs al is ingenomen, hoe stom kan je zijn. En uiteraard een grote boete.
Cookie-instellingen beheren