Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man moet tien maanden de cel in

Toegevoegd: 13-10-2011, 22.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 58-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, tegen wie achttien maanden cel was geëist, een gevangenisstraf van tien maanden opgelegd.

De man werd onder meer schuldig bevonden aan wederrechtelijke vrijheidsberoving, bedreiging, stalking, verduistering en flessentrekkerij. In april 2009 sloot hij twee storingsmonteurs op in zijn Goese 'Vlaaierie' omdat ze niet vlug genoeg zijn koffiemachine repareerden.


Toen de mannen bevrijd waren bedreigde hij telefonisch hun baas en de leverancier van de vlaaien. Een vriendin die de relatie beëindigde werd door hem gestakeld en bedreigd. Verder tankte hij zonder te betalen, bleven restaurateurs met onbetaalde rekeningen zitten en verduisterde hij een auto.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andy (15-10-2011 om 12:53)
Heb persoonlijk met deze man te maken gehad. Was echt 1 groot drama. Doodsbedreigingen niet van de lucht, nachtelijke telefoontjes helemaal niks betalen, je spullen slopen, echt 1 bak ellende! Van mij mogen ze hem 20 jaar werkstraf in Siberie laten doen!
Arie (14-10-2011 om 20:11)
Klinkt als een mafkees. Even paar maandjes af koelen in de cel zal hem goed doen.
Marina (14-10-2011 om 13:14)
Heeft die man ook een strafblad? Dan heeft hij heel wat op zijn kerfstok zitten! In feiten is 10 maanden celstraf niet genoeg voor hem om hem tot inkeer te laten brengen! Het lijkt alsof de celstraf averechts effect heeft op de daders!
Ongelovelijk (14-10-2011 om 07:43)
En dan zo een lage straf??????????????????????????????????? alles laten betalen schadevergoeding eisen en 2 jaar de bak in op zijn minst deze persoon lacht erom hoor en als hij vrij is begin ie weer gewoon van voor af aan
Cookie-instellingen beheren