Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Belg rijdt weg voor politie

Toegevoegd: 15-10-2011, 12.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Vrijdag rond 20.30 uur haalde een bestuurder van een personenauto de politie in over een doorgetrokken streep op de Sloeweg in 's Heer Arendskerke. Hierna kreeg hij een stopteken. 

Na het stopteken van de politie op de Eindewege stopte de bestuurder om vervolgens , na het uitstappen van de agent, gas te geven en hard weg te rijden. De bestuurder vervolgde slingerend zijn weg en maakte na enkele bochten een pirouette waarna hij achterstevoren in een sloot terecht kwam. 


De 23-jarige bestuurder uit Belgie bleek teveel alcohol te hebben genuttigd, had geen rijbewijs en reed in een niet verzekerde auto die voorzien was van valse kentekenplaten. De 23-jarige man is aangehouden en de auto is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwserkanniet (16-10-2011 om 11:09)
En niet te vergeten Valse kentekenplaten... Kortom als hij een ongeluk veroorzaakt en doorrijd is niets traceerbaar. Het zou me niet verbazen als dit heerschap nog meer op zijn kerfstok heeft
Zeeuwsvlaamse (15-10-2011 om 21:51)
Veel Belgen hebben valse platen, dan rijden ze er mee als er bepaalde regels gelden (max. 90 bij smog e.d. en dan denken ze dat de politie ze niet zal achterhalen, dit geld alleen als het om een flitspaal/snelheidscontrole gaat. Dat ging nu niet op natuurlijk, teveel tv gekeken zeker
Eddy Axel (15-10-2011 om 19:25)
Het wordt steeds gekker geen rijbewijs niet verzekerd en dan nog te veel gedronken pffff rij al niet als ik 2 biertjes op heb pffffff en dan dit niet normaal het zou je maar aan rijden
Marijke (15-10-2011 om 16:06)
Boffen we nog dat er verder niets gebeurd is. De eerste tien jaren verbieden een rijbewijs te halen
A. Rombouts (15-10-2011 om 14:51)
Wij, niet de normale bevolking, want die ziet dat wel in, maar "onze rechters" zijn van het zachte handje. Lekker zo doorgaan. Meer door mij geschreven: zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Blijf bij mijn standpunt.: wacht maar eens af als zelf het slachtoffer worden. Kijk je van op!!!!
Zeeuwserkanniet (15-10-2011 om 13:12)
Moeten wij is doen in onze EU buurlanden. Terechte actie
Cookie-instellingen beheren