Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval op gezin in Terneuzen

Toegevoegd: 15-10-2011, 13.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie zoekt getuigen van een overval die vrijdagavond tussen 21.00 uur en 22.00 uur plaatsvond in een woning in de Beethovenhof in Terneuzen. 

Meerdere daders hebben een echtpaar met kinderen in hun woning overvallen en hebben onder dwang een geldbedrag buitgemaakt. Er is niemand gewond geraakt.  


De politie heeft deze zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen van de overval en personen die mogelijk de dagen voorafgaand aan de overval iets verdachts is opgevallen in de omgeving van de Beethovenhof. Ook is de politie op zoek naar meer informatie betreffende een bestelbus. Deze is vrijdag, onder verdachte omstandigheden, in de omgeving van Axel gesignaleerd, heeft zich daarna aan een politiecontrole onttrokken en is richting Belgie gereden.  

Getuigen en personen die de politie kunnen helpen bij dit onderzoek worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844. Getuigen die (gegarandeerd) anoniem iets willen melden worden verzocht te bellen met het telefoonnummer van de Criminele Inlichtingen eenheid 0648492242


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kromme regel (16-10-2011 om 11:37)
@Piet: "....toch gewoon gaan bewapenen...". Dat zou ik ook denken ! Maar zou dat niet strafbaar zijn? Met voorbedachte rade, jezelf bewapenen voor het geval je overvallen wordt?! Het "schiet" niet op tegenwoordig :)
Diana (16-10-2011 om 11:18)
Het lijkt me vreselijk als je je gezin niet kan beschermen. Wat een onmacht!
Frans (16-10-2011 om 00:25)
Dit gebeurt steeds meer dat mensen thuis overvallen worden kan daar niet aan gedaan worden om meer buurt controlles in te voeren je durft s'avonds de deur niet meer open te doen of je wordt overvallen vooral nu het weer langer donker wordt.
Arie (15-10-2011 om 23:44)
Heel erg voor het gezin. Veel sterkte!
Simon (15-10-2011 om 22:50)
Nee we mogen geen signalement hebben want dat is privacy! We moeten eens harder worden voor dat tuig! Als ze niet herkend willen worden moeten ze niet jatten. Gewoon grote foto's verspreiden. Privacy en tuig eigen schuld! Maar je kan ze wel sneller pakken. Weet je hoeveel witte busjes Axel telt?
Bennie (15-10-2011 om 22:02)
Bij ons stond gisteravond een oude bestelbus in de straat en de kleur rood had de auto nog nooit gezien .
Cookie-instellingen beheren