Weerbericht:
Perioden met zon, maar ook enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 47 km

Busje op zijn kant na botsing

Toegevoegd: 15-10-2011, 18.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Bij een verkeersongeval in Kapelle is een bestelauto op zijn kant terecht gekomen. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Het ongeval vond rond 17.10 uur plaats op de Noordstraat ter hoogte van Nieuwe Kerkstraat. Door nog onbekende oorzaak kwamen een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing. Door de klap kwam de bestelauto op zijn kant terecht.
 
Alle inzittenden konden zelfstandig uit hun voertuig komen en zijn onderzocht door het personeel van een ambulance. Ook de brandweer was ter plekke om het wegdek te reinigen. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept. De doorgaande weg in Kapelle was door het ongeval enige tijd afgesloten.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjoke (16-10-2011 om 13:14)
Lekker handig he die nieuwe regels.
Een Kapellenaar (16-10-2011 om 11:11)
De oorzaak van dit ongeval is het gevolg van verkeersaanpassingsmanie die momenteel wordt uitgevoerd door de gemeente Kapelle. Een niet behoorlijke manier, lees een juiste bestuurlijke manier. Klakkeloos plaatsen van verkeersborden en nieuwe regels, heeft deze aanrijdingen tot gevolg
Laurens (15-10-2011 om 22:44)
Niet alleen rechts voorang, maar ook op (bijna) alle wegin in Kapelle-Biezelinge 30km zones. Fijn dat de burger zo goed word ingelicht. (maar niet heus)
Peter (15-10-2011 om 22:39)
Kapelle is altijd al een ramp geweest om als automobilist doorheen te rijden. Veel onoplettende fietsers, wegversmallingen, onoverzichtelijke bochten, zebrapaden na een blinde bocht en sinds kort is er iemand op het idee gekomen om dan ook maar de voorrangswegen af te schaffen. Gaat goed zo!
Jan (15-10-2011 om 20:15)
Noordstraat is geen voorangsweg meer, deze week is het gewijzigd, maar als je uit de nieuwe kerkstraat rijd, rijden ze je plat als je de noordstraat op wilt. . IEDEREEN LET OP, kapelle is momentueel vooral RECHTS voorang !! de huidige voorangs borden en haaie tanden worden momentueel verwijderd.
Willem (15-10-2011 om 19:45)
Mogelijke oorzaak misschien veranderde voorrangssituatie? Als dit het geval is dan is het eerste ongeluk er sneller dan ik had verwacht. Maar het was het wachten erop. Ik zeg goed zo gemeente Kapelle het is er dus zeker veiliger op geworden.