Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Busje op zijn kant na botsing

Toegevoegd: 15-10-2011, 18.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Bij een verkeersongeval in Kapelle is een bestelauto op zijn kant terecht gekomen. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Het ongeval vond rond 17.10 uur plaats op de Noordstraat ter hoogte van Nieuwe Kerkstraat. Door nog onbekende oorzaak kwamen een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing. Door de klap kwam de bestelauto op zijn kant terecht.
 
Alle inzittenden konden zelfstandig uit hun voertuig komen en zijn onderzocht door het personeel van een ambulance. Ook de brandweer was ter plekke om het wegdek te reinigen. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept. De doorgaande weg in Kapelle was door het ongeval enige tijd afgesloten.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corrie (19-10-2011 om 08:36)
Ook voor fietsers is het jammer dat er geen voorrangswegen meer zijn. Op een afstand van 2 km 10 maal te moeten af- en opstappen is voor een oud mens niet echt gemakkelijk. De gemeente Kapelle heeft ooit de fietsers aangesteld als verkeersremmers, kennelijk hebben die hun taak niet goed gedaan.
Mirjam (18-10-2011 om 11:50)
Het klakkeloos inhalen van fietsers in de 2 bochten voor en naast de Heyzon verdient echt aandacht!Wie beland er onder de auto op het moment dat auto's(zonder ook maar enig zicht te hebben op hetgeen er van de andere kant nadert)fietsers in gaan halen. Inderdaad:onze jonge schoolgaande kinderen.
Mirjam (18-10-2011 om 11:46)
Kleine gele borden net voor een kruispunt daar moeten we het mee doen. Borden die ik pas zag nadat ik er al zo'n 6 keer voorbij ben gereden. Het is wachten op het volgende ongeluk.Met welke gevolgen?
Willem (16-10-2011 om 14:52)
Puntje op de agenda in de gemeenteraad?? Alles was duidelijk en je had doorgaande wegen waar iedereen wist dat hij daar voorang moest verlenen en nu gaat iedereen zich ook op deze wegen ergeren aan het beleid. 30km kom op zeg of is het straks een melkkoetje voor de staatskas?
QuasiMoto (16-10-2011 om 14:23)
Het kennen en opvolgen van verkeersregels, -borden en -tekens houdt niet op met het behalen van het rijbewijs. Mensen zijn gewoontedieren die hun verantwoordelijkheid niet nemen. Wat als de captain van je vakantievlucht zich niets zou aantrekken van de luchtverkeersleiding...?
Lies (16-10-2011 om 14:02)
Het was te verwachten,het zal het laatste niet wezen, heel Kapelle en Biezelinge wordt 30 km zone, staat aangegeven met borden maar duidelijk is het niet, Hoofdstraat/Abdijstraat is ook zo'n plek waar je op kan wachten tot er iets gebeurt de gemeente Kapelle is goed bezig...
Cookie-instellingen beheren