Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Felle brand bij uienhandel Heinkenszand

Toegevoegd: 16-10-2011, 17.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - De brandweer is zondagmiddag uren langs bezig geweest met het blussen van een felle buitenbrand.


De brand werd rond 16.30 uur ontdekt bij een uienhandel aan de Heinkenszandseweg in Heinkenszand. Omdat het vuur mogelijk kon overslaan naar de naastgelegen loods werd uit voorzorg opgeschaald naar een middelbrand. Door de snelle inzet van de brandweer kon overslag worden voorkomen.

De brand was ontstaan in gedroogde uienschillen. Bij de brand zijn 50 kratten verloren gegaan. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend. Het nablussen zal nog enige tijd in beslag nemen omdat alle kratten leeg gehaald moeten worden om deze goed te kunnen blussen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ik (17-10-2011 om 13:07)
@Ik doe niet zo arrogant joh, als iemand dat nu wil schrijven (waarschijnlijk eem stel tieners) moeten ze dat zelf weten. Maar wie ben jij-->> om hun te bekritiseren. een beetje respect voor elkaar.....
Ik (16-10-2011 om 21:05)
@anne lekker boeiend dat jullie er bij stonden zo bijzonder is het nou ook weer niet hoor :-/
Anne (16-10-2011 om 20:01)
Wij stonden er bij!
Cookie-instellingen beheren