Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig bedrijfsongeluk Nieuwdorp

Toegevoegd: 21-10-2011, 15.38 uur - Update: 22-10-2011, 10.15 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Bij een bedrijfsongeluk in Nieuwdorp is vanmiddag iemand ernstig gewond geraakt.

Het slachtoffer, een 34-jarige man uit de gemeente Borsele, kwam rond 14.20 uur vast te zitten in een transportband bij uienbedrijf Monie aan de Hertenweg. De brandweer rukte uit om de man te bevrijden. Ambulances en de traumahelikopter rukten uit om de gewonde te behandelen.


De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk, maar vermoedelijk is de medewerker door zijn kleding met zijn arm tussen de transportbanden terechtgekomen. Een collega heeft de transportband stopgezet.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen. De helikopter kon even later opstijgen. De Arbeidsinspectie is van het ongeval in kennis gesteld.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (21-10-2011 om 17:56)
Nooit leuk bericht, heel veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren