Weerbericht:
Vandaag half tot zwaar bewolkt en meest droog. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt in op agenten bij controle

Toegevoegd: 22-10-2011, 12.40 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Vlissingen heeft vannacht een man een stopteken genegeerd. Hij reed vervolgens in op twee politieagenten.


De 20-jarige Middelburger kreeg even voor 03.30 uur tijdens een controle op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen een stopteken. Hij verhoogde echter zijn snelheid en reed op de agenten af. Door opzij te springen konden zij voorkomen dat ze werden aangereden.

De automobilist reed daarna weg richting de A58 en reed naar Oost-Souburg. Korte tijd later werd de auto gespot in de Middelburgsestraat en de bestuurder werd aangehouden. De man, die geen rijbewijs heeft en bijna 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken, is naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld.

Beide agenten hebben aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johannes (26-10-2012 om 11:02)
De jongeman, heeft 2 boetes gekregen en de aanklachten zijn ingetrokken ! Hoe heeft de 20 jarige dat voor elkaar gekregen ? Soms de agenten bedreigt, heel vaag verhaal
John (23-10-2011 om 23:28)
@Li, natuurlijk heb je gelijk, deze man moet stoppen. Maar helaas zijn er burgers die er anders over denken. @Jan, om dan gelijk het vuur te openen?? Sowieso mogen wij niet zo maar vuren en dat zal ook wel blijven ook.
Robbie (23-10-2011 om 20:45)
Jan, Daarom ben jij denk ik ook geen agent geworden.
Goesenaar (23-10-2011 om 19:01)
Dit recalcitrant mannetje maar even lange tijd in Torentijd opbergen.
Judge dredd (23-10-2011 om 18:43)
@ jan, het vuur openen zal weinig zin hebben met die proppenschieters van de politie. een voertuig tot stoppen brengen met vuurwapens is niet zo makkelijk als in hollywood. dan moet je toch al een stevig kaliber en (semi)automatisch denken, en dat heeft de politie normaal niet mee.
Bert (23-10-2011 om 18:42)
De jongeman van maar liefst 20, heeft ook poging tot doodslag aan ze broek hangen en daarbij komen ook de boetes nog, ben benieuwd of hij al in vrijheid is gesteld !
Cookie-instellingen beheren