Weerbericht:
Vandaag half tot zwaar bewolkt en meest droog. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt in op agenten bij controle

Toegevoegd: 22-10-2011, 12.40 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Vlissingen heeft vannacht een man een stopteken genegeerd. Hij reed vervolgens in op twee politieagenten.


De 20-jarige Middelburger kreeg even voor 03.30 uur tijdens een controle op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen een stopteken. Hij verhoogde echter zijn snelheid en reed op de agenten af. Door opzij te springen konden zij voorkomen dat ze werden aangereden.

De automobilist reed daarna weg richting de A58 en reed naar Oost-Souburg. Korte tijd later werd de auto gespot in de Middelburgsestraat en de bestuurder werd aangehouden. De man, die geen rijbewijs heeft en bijna 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken, is naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld.

Beide agenten hebben aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (23-10-2011 om 13:57)
Oom Agent mag de dader niet zomaar aanhouden. Dat moet in een praatgroepje. Want anders krijgt oom agent van zijn baas een berisping en moet hij 10 kantjes schrijven waarom hij teveel geweld gebruikte. Nederland is hierdoor naar de klote gegaan. Foto op internet van zulk schorem.
Judge dredd (23-10-2011 om 10:48)
"negerde stopteken" ??? ik zou het toch eerder poging tot doodslag of moord noemen, is de politie tegenwoordig weer coulant geworden en maakt er maar een verkeers overtredinkje van ? ik dacht dat ze juist fel zouden optreden bij agressie tegen de politie ?
Joy (23-10-2011 om 10:44)
@Anja, "de man die geen rijbewijs heeft".
Jan (23-10-2011 om 10:07)
Net als in America gewoon het vuur openen op de voorruit van de doorrijdende bestuurder, deze malloot heeft maling aan iedereen en alles, dan zou ik als agent ook niet erg moeilijk doen.Opruimen die handel. Politie is hier veel te tolerant. Doe je gewoon met de samenleving mee heb je niets te vrezen
@ Anja (23-10-2011 om 09:48)
Tja hoe wil je een rijbewijs gaan innemen voor 5 jaar als de man geen rijbewijs heeft. tell me
Piet (23-10-2011 om 09:41)
@anja er staat hij had geen rijbewijs dus opletten aub
Cookie-instellingen beheren