Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder onderuit in Hoek

Toegevoegd: 24-10-2011, 09.41 uur
Door: Roland de jong
HOEK - Op de Hoekseweg bij Hoek is zondag om 15.00 uur een 31-jarige motorrijder uit Terneuzen ten val gekomen.


De man verklaarde dat het kwam omdat hij een auto inhaalde en daarbij over de de witte strepen reed, die wat dikker zijn. Hij begon daardoor te slingeren en kon zijn motor niet meer onder controle houden.

De man viel en liep een schouderfractuur op en schaafwonden aan zijn been. Hij is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dineke (25-10-2011 om 14:14)
Op sommige stukken van die weg mag je inhalen! En dat lijkt me ook meer dan logisch, aangezien sommigen echt maar 60 of 70 gaan rijden waar je 80 mag! Zoveel ongelukken gebeuren er niet daar, maar wel altijd omdat mensen gewoon te zacht rijden! Het is een lange rechte weg, maak daar dan gebruik van!
Jacques (25-10-2011 om 11:23)
@julia, mee eens dat er vaak met het vingertje gewezen wordt, MAAR hoe je het ook wendt of keert, je mag daar niet inhalen. Willen? Natuurlijk. Mogen? Nee. Het is bekend dat die strepen spekglad zijn en tegenwoordig aardig dik zijn. Kan gebeuren en deze rijder zal het niet snel weer doen. Beterschap
Pietje (25-10-2011 om 05:40)
Ik hoor gewoon een artikeltje 5... @Julia: jij bent zeker een motorrijdster die ook vaak inhaald waar het dus niet mag. Voor de automobilisten zeker heel irritant als je opeens een motor voorbij ziet vlammen. Het gaat nu eenmaal makkelijk om de toegestane snelheid te overschreiden...
Julia (24-10-2011 om 17:56)
Dit is zo kansloos, al die reacties! Blabla, wat betekent dat dan?, juist niet doen? Slaat echt nergens op! Het is geen klein kind meer van 2! Als iemand niet doorrijd is het toch logisch als je er langs wil? Zeg nou zelf; wie steekt er nou niet voorbij,ook al mag het niet? achterlijk gezeur.
MotoRob (24-10-2011 om 17:46)
Klopt, die nieuwe strepen, al dan niet doorgetrokken of onderbroken, kun je beter niet over rijden met de bike, de motorfiets wordt dan erg onstabiel, voor alle niet motorrijders; soms heb je geen keus en moet je wel (eventjes) over zo een streep rijden, bij het wisselen van rijbaan bijv.
Daniƫl (24-10-2011 om 15:27)
Het was zeker geen optie om niet in te halen en gewoon achter de auto te blijven. Even het gas optrekken is nu afgestraft. Dit gebeurt vele malen per dag op een punt op ca. 15 meter van onze woning.
Cookie-instellingen beheren