Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man aangehouden op Noordzee

Toegevoegd: 24-10-2011, 17.14 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een controleteam van de Kustwacht heeft donderdagavond een opvarende van een vissersboot aangehouden. Dat is maandag bekend gemaakt.

Een controleteam van het Kustwachtvaartuig Zeearend, bestaande uit opsporingsambtenaren van de Koninklijke Marechaussee en Douane, voerde donderdag een reguliere controle uit aan boord van een vissersschip, varende op de Noordzee voor de Zeeuwse kust.
 
Tijdens deze controle werd een mannelijk bemanningslid aangehouden. Tijdens de controle bleek dat het betreffende bemanningslid nog een vordering had open staan van in totaal € 24.000,- dan wel een periode vrijheidsontneming.

Na de aanhouding is het betreffende bemanningslid van het vissersschip ter voorgeleiding en afhandeling overgebracht naar de Brigade Scheldestromen van de Koninklijke Marechaussee.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (25-10-2011 om 00:31)
Toch even krenterig doen hoor... :P Een openstaande vordering, in dit geval waarschijnlijk een schadebemiddelingsregeling aangezien het flinke bedrag en tevens precies 24000 euro. Zo iemand hoeft niet voorgeleid te worden aan een (H)Officier van Justitie. Maar verder netjes. ;-)
Kees (24-10-2011 om 21:55)
Goed werk. Komplimenten mooi bedrag.