Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 264 km

Mannen rijden zonder rijbewijs

Toegevoegd: 26-10-2011, 19.38 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft gisteren en vandaag twee mannen betrapt die zonder rijbewijs achter het stuur zaten. Beiden waren hier al vaker op betrapt.


In Vlissingen werd het voertuig van een 27-jarige Vlisinger in beslag genomen. De bestuurder van dit voertuig werd voor de derde maal staande gehouden voor het rijden zonder rijbewijs. De man werd dinsdag rond 21.00 uur betrapt op de Nieuwe Zuidbeekseweg.


In de Esdoornlaan in Terneuzen werd woensdagmiddag een 33-jarige man uit Axel betrapt op rijden zonder rijbewijs. Agenten zagen de man, niet voor de eerste keer, in een auto rijden terwijl hij niet in het bezit is van een geldig rijbewijs.

De auto waarin hij reed en die niet van hemzelf was, bleek onverzekerd te zijn en werd in beslag genomen. Wat er met de auto gaat gebeuren zal het OM later bepalen. De 33-jarige man, die een keer of zes eerder dezelfde overtreding beging, kreeg een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C.Lozekoot (28-10-2011 om 19:54)
Voor de 3de maal aangehouden zonder rijbevoegd te zijn. Circa 6 keer aangehouden zonder rijbevoegdheid.. Verzekering? Wanneer doen de rechters eens hun werk en pakken ze dit soort criminelen eens goed aan. C.L.
Lion (26-10-2011 om 20:09)
Beetje kansloos,dat je je auto aan iemand meegeeft,die geen rijbewijs heeft
Cookie-instellingen beheren