Wietplantages in natuurgebied

Toegevoegd: 26-10-2011, 19.43 uur

Door: Roland de Jong
RILLAND - In natuurgebied Markiezaat bij Rilland zijn twee wietplantages ontdekt. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.


De politie ontdekte de kwekerijen samen met een natuurbeherende organisatie uit Brabant. Twee mannen konden worden opgepakt wegens het kweken van hennep in een beschermd natuurgebied.

De politie betrapte de twee mannen, 23 en 24 jaar oud en afkomstig uit Bergen op Zoom, enige weken geleden op heterdaad. De twee ontsnapten toen aan hun aanhouding. Zij zijn daarna verzocht zich te melden op het politiebureau waar zij vandaag zijn aangehouden.

In het natuurbeschermingsgebied trof de politie twee plantages aan. Eén van 300 planten en de andere plantage telde 100 planten. De planten zijn vernietigd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750